Suomen voittaja: GreenEnergy Finland kansalliseksi voittajaksi European Business Awards yleisöäänestyksessä

GreenEnergy Finland on Suomen kansallinen voittaja tämän vuoden European Business Awards -kilpailussa, jota sponsoroi RSM International.  GreenEnergy Finland oli yksi voittajista yleisöäänestyksessä, jossa rekisteröitiin ennätyksellisesti yhteensä yli 160 000 ääntä maailmanlaajuisesti.

GreenEnergy Finland keräsi suomalaisyrityksistä eniten ääniä, kun yleisö ympäri maailmaa pääsi arvioimaan kaikkien kilpailijoiden videoita osoitteessa www.businessawardseurope.com. Jokaisesta kilpailussa edustettuna olleesta maasta äänestettiin yksi yleisöäänestyksen voittaja ja GreenEnergy Finland on siten yksi 34:stä kansallisesta voittajasta ympäri Euroopan.

Finaalissa kaikki 34 kansallista voittajaa kisaavat yleisöäänestyksessä, joka avautui 6.3. ja päättyy 27. huhtikuuta. Suurimman äänimäärän saanut yritys saa tittelin ’European Public Champion’ toukokuun 4. päivänä järjestettävässä Gala Final -tilaisuudessa Kroatian Dubrovnikissa.

”Huikeaa! Suuri kiitos kaikille meitä äänestäneille! Pyydämme kuitenkin vielä kerran apuanne vimeiselle Euroopan laajuiselle äänestyskierrokselle, joka alkoi 6. maaliskuuta. Näytetään yhdessä, että Suomi toimii edelläkävijänä teknologian ja innovaatioiden kehityksessä sekä käyttöönotossa”, suitsuttaa Miko Huomo, GreenEnergy Finland Oy:n pääosakas.

Adrian Tripp, European Business Awards -kilpailun toimitusjohtaja kannustaa: “Yleisöäänestys tarjoaa yrityksille mahdollisuuden esitellä menestystään maailmanlaajuisesti, sekä sitouttaa nykyisiä sidosryhmiä ja mahdollisia uusia asiakkaita.  Onnitteluni GreenEnergy Finland, tämä on hieno saavutus.”

European Business Awards -kilpailu perustettiin tukemaan vahvemman liiketoimintayhteisön syntymistä Euroopan laajuisesti. Tänä vuonna kilpailun ensimmäiseen vaiheeseen osallistui yli 33 000 yritystä. RSM International, kansainvälinen tilintarkastus-, vero- ja konsulttipalveluja tarjoava ketju, on kilpailun pääsponsori ja on ollut tukemassa kilpailua sen perustamisesta lähtien. Mukana The European Business Awards -kilpailun tuki- ja yhteistyötoiminnassa ovat myös ELITE ja PR Newswire. Voittajien videot sekä lisätietoa kilpailustaja kansallisista voittajista löytyy osoitteesta www.businessawardseurope.com. Kilpailua voi seurata myös Twitterissä @rsmEBA ja Facebookissa @businessawardseurope.

 

 

Lisätietoja tai haastattelupyyntöjä varten voi ottaa yhteyttä:

GreenEnergy Finland: 
Miko Huomo, Executive Partner, +358 (0)50 410 1270 tai email miko.huomo@gef.fi

EBA: 
Vanessa Wood, European Business Awards +44 (0) 796 6666 657 tai email vanessa.wood@businessawardseurope.com

Miten voimme auttaa?

Palvelemme sinua kaikissa aurinkosähköön liittyvissä kysymyksissä.

Pyydä tarjous Yhteystiedot Tapaa meidät täällä