Säästöä joka säteestä.

Tavoitteenamme on edistää järkevän, uusiutuvan ja puhtaan aurinkovoiman yleistymistä. Haluamme tarjota useammalle mahdollisuuden osallistua energiamurrokseen. Mitä pikemmin aurinkovoimalaan investoidaan, sitä paremmin järjestelmä tuottaa etuja omistajalleen. GEF Rahoituksella vältätte suuremman maksuerän ja voitte maksaa hankinnan aurinkovoimalan tuottamilla säästöillä, pienemmissä erissä. Yhteistyössä kumppaneidemme kanssa tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja sekä yrityksille että kuluttajille.

GEF Rahoitus yrityksille

Aurinkovoimala ilman investointeja.

Investoinneissa usein käytettävän leasing-rahoituksen lisäksi tarjoamme aurinkovoimalan hankkimista ilman investointia. Rahoituksen avulla voit ryhtyä tuottamaan ja käyttämään päästötöntä energiaa jopa ilman omaa investointia. Kohteesta riippuen voit itse valita sopivan takaisinmaksuajan ja kuukausierän. Yritysasiakkaille tarjottavassa energian ostosopimus mallissa asiakas maksaa sopimuskaudella vain voimalan tuottamasta sähköstä. Sopimuskauden päättyessä asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa voimala edullisesti.

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä GEF-asiantuntijaan niin kerromme lisää!
 

GEF Rahoitus kuluttajille

Helppo ja joustava. Rakkaudesta tulevaisuuteen.

Kun ette halua sitoa käteisvaroja aurinkovoimalan hankintaan, ratkaisuna on joustava GEF Rahoitus kuluttajille. Kyseessä on vakuudeton luotto, joka myönnetään yksityiselle kuluttajalle.

Luottopäätöksen saatte heti täytettyänne hakemuksen yhdessä GEF edustajan kanssa. Ensimmäisen kuluttoman ja korottoman kuukauden aikana voitte päättää, käytättekö rahoitusta. Kauppasumman voitte siis halutessanne maksaa kerralla pois ilman lisäkuluja.Valitsemalla rahoituksen voitte hankkia voimalan ilman ennakkomaksua. Laskun maksatte vasta, kun voimala on jo käyttövalmiina katolla!

Luottopäätöstä hakiessasi on hyvä hakea riittävän suurta summaa (rahoituksella lainasumma on 1 000 – 30 000€), jotta rahoitus kattaa koko hankintahinnan mahdollisine asennuskustannuksineen. Lopullinen rahoitettava summa on GEF edustajan jälkikäteen vahvistama toteutunut kauppasumma.

  • Kortiton
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin
  • Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin
  • Oman vakituisen asunnon perusparannukseen lainan korko on verovähennyskelpoinen
  • Hyväksytty luottopäätös ei edellytä ostamista

*KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 euron keskimääräiselle luotolle 35 kuukauden laina-ajalla on 8,75 %, kun nimelliskorko on 7,30 %. Luottohinta on 11 282,32 €. (Tilanne 12/2017). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella ja GEF-edustaja kertoo mielellään lisää!