Edelläkävijyyttä auringon alla

Meillä on usko siihen, mitä teemme, jatkuva halu kehittyä sekä tukenamme parhaimmat suomalaiset ja kansainväliset kumppanit.
Tervetuloa aurinkotalouteen!

GEF Aurinkovoimala käyttää JA Solarin aurinkopaneeleita

JA Solar on maailman johtava korkeatuottoisten aurinkopaneelien teknologinen kehittäjä sekä valmistaja yksityiselle, kaupalliselle sekä teolliselle sektorille.

GEF Aurinkovoimala voidaan toimittaa Fronius komponentein

Teknologiajohtaja Fronius löytää, kehittää ja toteuttaa innovatiivisia menetelmiä mm. aurinkosähköratkaisujen ja akkujen lataukseen. Fronius on tunnettu uuden teknologian kehittämisestä, intensiivistä tutkimuksesta ja innovatiivisista ratkaisuista, jo vuodesta 1945 lähtien.

GEF Aurinkovoimalaan on saatavilla Oy Flinkenberg Ab:n toimittamat energiavarastot

Oy Flinkenberg Ab on palvellut Suomen teollisuuden, kaupan ja julkishallinnon asiakasryhmiä menestyksellisesti jo vuodesta 1921. Liiketoiminta koostuu energia-, komponentti-, kemikaali- ja terästuotteiden maahantuonnista, jakelusta ja jatkojalostuksesta.

GEF on Aurinkosähkövoimaloiden puitesopimustoimittaja 2016 – 2020

KL-Kuntahankinnat Oy kilpailuttaa puitesopimuksia kuntien puolesta ja vastaa niiden sopimushallinnasta. Kuntaorganisaatioiden on mahdollista hankkia Kuntahankintojen kilpailuttamia tuotteita ja palveluja omaa tarjouskilpailua järjestämättä.

GEF eli GreenEnergy Finland Oy on Cleantech Finland:in jäsenyritys.

Cleantech Finland on cleantech-alan yritysten ja asiantuntijoiden verkosto. Cleantech Finland tuo maailman parhaita ratkaisuja ja osaamista vaativia ympäristö- tai energiatehokkuushaasteita kohtaaville yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Cleantech Finland toimii läheisessä yhteistyössä laajan kansainvälisen kumppaniverkoston kanssa.

GEF eli GreenEnergy Finland Oy on Lähienergialiiton jäsenyritys

Lähienergialiiton tavoitteena on tehdä uusiutuvan energian hyödyntämisestä ja älykkäästä energian käytöstä suomalaisille mahdollisimman vaivatonta.

GEF eli GreenEnergy Finland Oy on Aurinkoteknillisen yhdistyksen yritysjäsen

Aurinkoteknillinen yhdistys ry edistänyt aurinkoenergian käyttöä Suomessa jo 1970-luvun lopulta lähtien.

GEF eli GreenEnergy Finland Oy kuuluu Greenreality network verkostoon

Greenreality network on Etelä-Karjalassa yrityslähtöisesti toimiva energia- ja ympäristöalan verkosto, joka luo jäsenilleen sekä alueelle kasvua ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia. GREEN FOR REAL.

GEF tekee tiivistä yhteistyötä LUT:in kanssa

LUT eli Lappeenranta University of Technology ja GEF tukevat toisiaan energiateknologian tutkimus- ja kehitystyössä sekä kaupallistamisessa.
Tutkimusyhteistyötä tehdään useissa hankkeissa, mm. NeoCarbon, Soletair

Aalto-yliopisto ja GEF vauhdittavat suomalaista energiamurrosta

GEF on mukana yhdessä Aalto-yliopiston ja lukuisien muiden kumppanien kanssa tekemässä suomalaisesta energiajärjestelmästä yhä hiilineutraalisempaa ja älykkäämpää, mm. FinSolar ja Smart Energy Transition hankkeiden toimeksiantojen kautta.

EnergiaGuru® Hajautetun tuotannon Gurupaketti

Yhdessä yhteistyökumppanimme Suomen Energianeuvonta Oy:n EnergiaGuru-palvelun ja -ohjelman avulla pystymme optimoimaan aurinkosähkön hyödyt. Oikean aikaiset ja määräiset suojaukset oman tuotannon vaihteluiden mukaan. Kaksi asiaa yhdessä: Edullinen omatuotanto yhdistettynä edulliseen ostosähköön.

Suomalaisen työn puolesta

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Suomalaisen Työn Liitto kehittää ja hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, jotka vaikuttavat ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan.

Miten voimme auttaa?

Palvelemme sinua kaikissa aurinkosähköön liittyvissä kysymyksissä.

Pyydä tarjous Yhteystiedot Tapaa meidät täällä