Älä jää varjoon. Sijoita aurinkoon.

Joko teidän kunta on aurinkokunta?

 

GEF Aurinkovoimala julkisiin kohteisiin

Aurinkovoimalan hankinta julkisomisteisiin kiinteistöihin on vaivatonta KL-kuntahankintojen puitesopimuksen kautta.Kuntahankinnat on valmiiksi kilpailuttanut käyttövalmiiksi asennettujen aurinkovoimaloiden tarjoajat ja tehnyt raamisopimuksen GEF:n kanssa ajalle 2016-2020.

KL-Kuntahankintojen puitesopimuksen kautta aurinkovoimalan hankinta on kätevää ja hyödyllistä, mm. näistä syistä:

  • Aurinkoenergia vähentää päästöjä ja lisää uusiutuvan energia osuutta.
  • Aurinkosähkön tuotanto vähentää osaltaan sähköverkon riippuvuutta tuontisähköstä.
  • Valmiiksi tehty kilpailutus säästää työaikaa ja tuo luotettavaa hintasäästöä.
  • Kustannukset voi hoitaa joko kertaostolla, leasingsopimuksella tai suoralla kuukausiveloituksella.
  • Aurinkovoimalan hankintaan on mahdollista saada TEM investointitukea.
  • Yksi voimalatoimittaja vastaa kokonaisuudesta ja helpottaa asiakkaan arkea.
  • Hankintasopimukseen sisältyy laajennettu takuun ulkopuolinen huolto, korjaukset ja varaosat.
  • Takaisinmaksuajan jälkeen voimala tuottaa asiakkaalle lähes ilmaista sähköä.

 

GEF Aurinkovoimala yrityksille

GEF Aurinkovoimala on kannattava sijoitus, joka tuottaa sähköä kymmeniä vuosia yhdellä kertainvestoinnilla. Taloudellisen säästön lisäksi oma aurinkovoimala tuo yrityksille ja organisaatioille myös imagollista kilpailuetua.

Asiantuntijamme suunnittelevat ja mitoittavat voimalan ja sen koon asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Näin taataan optimoitu sähköntuotto ja järkevä takaisinmaksuaika investoinnille. Yritys tai yhteisö voi hakea Business Finlandin kautta energiatukea energian säästöä, käytön tehostamista tai uusiutuvien energialähteiden käyttöä edistäviin investointi- ja kehittämishankkeisiin. Business Finlandin myöntämä yritysten energiatuki voi kattaa 20% aurinkovoimalaprojektin laskennallisista kustannuksista. Oikein suunniteltu ja toteutettu aurinkosähkövoimala tarjoaa jopa 7-10 % tuoton sijoitetulle pääomalle.

GEF tarjoaa luotettavia ja kustannustehokkaita aurinkosähköjärjestelmiä liikekiinteistöihin valmiiksi asennettuna. Järjestelmien tehoalueet liikkuvat muutamista kilowateista useisiin megawatteihin. Käytämme vain alan parhaita komponentteja johtavilta kansainvälisiltä valmistajilta. Meillä on kokemusta vaativista toteutuksista ja pystymme viemään projektit läpi kustannustehokkaasti sovitussa aikataulussa.

Ole yhteydessä myyntipäällikköömme tai lähetä yhteystietosi sivun alareunassa olevalla lomakkeella, jolloin GEF-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä! 

Käsittelemme jokaisen tarjouspyynnön tapauskohtaisesti. Näin saamme suunniteltua parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiseen kohteeseen.

 

Miten voimme auttaa?

Palvelemme sinua kaikissa aurinkosähköön liittyvissä kysymyksissä.

Pyydä tarjous Yhteystiedot Tapaa meidät täällä