Puhdasta energiaa. Puhdasta säästöä.

GEF Aurinkovoimalat maatilayrityksille

GEF Aurinkovoimala on kannattava sijoitus, joka tuottaa sähköä kymmeniä vuosia yhdellä kertainvestoinnilla. Taloudellisen säästön lisäksi oma aurinkovoimala tuo maatiloille myös imagollista kilpailuetua.

GEF tarjoaa luotettavia ja kustannustehokkaita aurinkosähköjärjestelmiä maatilolle valmiiksi asennettuna. Käytämme vain alan parhaita komponentteja johtavilta kansainvälisiltä valmistajilta. Meillä on kokemusta vaativista toteutuksista ja viemme projektit läpi sovitussa aikataulussa. Käsittelemme jokaisen tarjouspyynnön tapauskohtaisesti, jolloin saamme suunniteltua parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiseen kohteeseen.

Asiantuntijamme suunnittelevat ja mitoittavat voimalan ja sen koon asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Näin taataan optimoitu sähköntuotto ja järkevä takaisinmaksuaika investoinnille. ELY-investointitukikelpoinen maatilayritys voi hakea investointitukea 40 % aurinkosähkövoimalaprojektin laskennallista kustannuksista. Kun maatilayritys täyttää investointituen ehdot ja tuotettu sähkö käytetään tuotannolliseen maataloustoimintaan, tuen saamiseen on hyvät edellytykset ja kertainvestoinnin takaisinmaksuaika lyhyempi.

 

Ole yhteydessä jälleenmyyjäämme, myyntipäällikköömme tai lähetä yhteystietosi sivun alareunassa olevalla lomakkeella, jolloin GEF-edustaja ottaa sinuun yhteyttä! 

Maatilayrityksellä on usein jo valmiiksi oivat mahdollisuudet saada aurinkosähköstä enemmän hyötyä irti. Esimerkiksi eniten sähköä kuluttavat toimet voidaan ajoittaa aurinkosähkön tuotannon kanssa samanaikaiseksi, tai moottorikäyttöisiä laitteita ja ajoneuvoja voidaan asteittain korvata sähkökäyttöisillä, sekä ylituotantoa voidaan varastoida akustoon joilloin se on käytettävissä kalleimpaan verkkosähkön aikaan.

Lue uutinen Mäkitalon tilalta

Miten voimme auttaa?

Palvelemme sinua kaikissa aurinkosähköön liittyvissä kysymyksissä.

Pyydä tarjous Yhteystiedot Tapaa meidät täällä